Schrijf je in voor het derde Come Get IT Event!

28 november staat het derde CGIT evenement van 2019 op de agenda! De afgelopen maanden zijn we opnieuw druk in de weer geweest om er een interessante en leerzame avond van te maken, en dat is gelukt.

De avond ziet er als volgt uit.

Na ontvangst met een drankje schuiven we aan voor het diner en zal er aansluitend ruimte zijn om elkaar beter te leren kennen – de welbekende netwerkborrel.

Dit keer hebben een tweetal sessies op de agenda.

Rob Tummers

Trainer en inspirator, oprichter en eigenaar van 2enable. Rob zal een “mini” workshop voor ons gaan verzorgen. De precieze invulling hiervan maken we op een later moment bekend maar dat een leerzaam, praktisch en leuk verhaal gaat worden staat bij voorbaat al vast. Vanzelfsprekend sluit het onderwerp een op een aan op onze dagelijkse werkzaamheden al IT specialisten.

Jits Langedijk

Senior Solution Architect bij NVIDIA. In pak ‘m beet 35 tot 40 minuten praat Jits ons volledig bij m.b.t. de verschillende markten waarin NVIDIA actief is en hoe hun technologie bedrijven verder helpt. Zaken als Deep (machine) Learning, Virtual Reality, vGPU’s & GRID technologie zullen o.a. de revue passeren. Een technisch inhoudelijke sessie waarbij we de marketing praat even laten voor wat het is.

We heten je (opnieuw) van harte welkom op Landgoed Salentein te Nijkerk. Tot de 28ste!

Datum: 28 november

Tijd:

17:00 – 18:00 ontvangst/borrel,

18:00 – 19:30 diner,

19:30 – 21:00 presentaties.

Adres:

Landgoed de Salentein

Putterstraatweg 5 – 9

3862 RA Nijkerk

Wil je het derde Come Get IT Event niet missen? Schrijf je dan hier in!